Felhőtlen felhasználói élmény, maximális biztonság

Felhőtlen felhasználói élmény, maximális biztonság

Minden szülőnek az a legfontosabb, hogy biztonságban tudja gyermekét. Erre sajnos már nemcsak az utcán, hanem a számítógép mellett is figyelnünk kell. A Panda Security biztonsági csomagja most a szülők kezébe helyezi a tartalomszűrés lehetőségét!

Gyermekeink számára minden bizonnyal nem a számítógép az első számú szórakoztató eszköz, ám minden szülő örömmel veszi, ha ők is minél hamarabb megismerkednek a számítástechnikai alapokkal, hiszen az ilyen jellegű tudásra már az iskolákban is szükségük lesz. A legkisebbektől azonban nem lehet elvárni, hogy önállóan képesek legyenek megfelelő tartalomszűrésre, így gyermekünk néhány kattintás után könnyen olyan oldalakra tévedhet, amelyeken pornográf-, vagy erőszakos tartalmat találhat. Persze a közös internetezésnek is megvannak az előnyei, de erre nem mindig van lehetőség, ráadásul esélyt kell adni a gyerekeknek arra, hogy önállóan is felfedezhessék az internetet. A megoldás kulcsa a tartalomszűrés!

A Panda Internet Security segítségével alig néhány perc alatt beállítható a szülői felügyelet a számítógépen (akár felhasználói profilhoz rendelve is), így biztonságban tudhatja családját a monitor mellett, hiszen a tartalomszűrésnek köszönhetően az opció blokkolja a hozzáférést a nem megfelelő web tartalmakhoz. Családtagjainak felhasználói élményét a tartalomszűrés természetesen nem csorbítja, mert a szülői felügyelet funkció kizárólag az Ön által nem kívánatosnak minősített tartalmakat blokkolja böngészés közben.

A Panda Internet Security előnyeiről Ön is személyesen meggyőződhet, az alábbi linkre kattintva, ahol további információk mellett ingyenesen letöltheti a Panda Security legújabb vírusirtó szoftverének próbaverzióját: Panda Internet Security