Komplex felhőalapú védelem fejlődő vállalkozásoknak

Komplex felhőalapú védelem fejlődő vállalkozásoknak

Új korszakot köszönhetünk a vállalati IT-rendszerek menedzselésének világában. Távoli támogatás, webtartalomszűrés egyszerűen és költséghatékonyan? Bemutatjuk, hogyan lehetséges.

Kevés annál idegesítőbb munkahelyi pillanat van, amikor azért nem halad egy projekt, mert munkavállalóink különböző kisebb-nagyobb számítástechnikai problémák miatt órákig nem képesek dolgozni. Ilyenkor rendszerint a rendszergazda telefonos segítségére, majd személyes jelenlétére volt szükség, de szerencsére a jövőben ezekkel a kiesésekkel már nem kell számolnia, hiszen a Panda Security összetett terméke a távoli segítségnyújtásban is remek megoldást kínál önnek. A Panda Cloud Fusion egyszerre garantálja az IT-rendszer biztonságát, hatékony működését és annak távoli menedzsmentjét is, ráadásul mindehhez még csak infrastrukturális fejlesztésre sincs szüksége, hiszen a szoftver felülete egyszerűen elérhető bármelyik népszerű webes böngészőből.

A program természetesen nem csak a számítógépeket és laptopokat, hanem a céges okostelefonokat és tableteket is képes menedzselni, probléma esetén pedig a távoli támogatás segítségével a felhasználó bevonása nélkül tárhatjuk fel és oldhatjuk meg a problémákat, mindenközben neki még a munkafolyamatait sem kell megszakítania, így semmilyen kellemetlenség nem éri a hibaelhárítás közben. Emellett szintén a munkavállalók hatékonyságát növeli a webtartalomszűrő funkció, amellyel nem csak egyszerűen letilthatjuk a munkavégzéshez nem szükséges oldalakat (pl. Facebook, YouTube, munkakereső oldalak), hanem nyomon is követhetjük internetes tevékenységüket a vállalati eszközökön.

A Panda Cloud Fusion költséghatékony és integrált megoldást biztosít minden vállalkozás IT-rendszerének támogatására, legyen szó Anti-malware és Anti-Spyware védelemről, távmenedzsmentről, vagy webtartalomszűrésről. A terméket Ön is kipróbálhatja az alábbi linkre kattintva: Panda Cloud Fusion