HÍREINK

Veszélyben a hitelkártya adatok Veszélyben a hitelkártya adatok

Új veszély! A tűzvonalban: POS, hitelkártyák és a “PunkeyPOS”

Áramszolgáltatók nevében támad a Locky Áramszolgáltatók nevében támad a Locky

Vigyázat! A kiber átverések új fajtája már az elektromos szolgáltatód nevében is támadhat!
Új funkcióval bővült az Endpoint Protection megoldásunk Új funkcióval bővült az Endpoint Protection megoldásunk

A Panda Endpoint Protection megoldások új funkcióval bővültek. A 7.2-es verziótól a Windows, Linux és Macintosh platformok mellett Android eszközökre is biztosítunk védelmet!

Információ a hibás vírus adatbázis frissítésről Információ a hibás vírus adatbázis frissítésről

A megoldás elérhető! Tájékoztatjuk, hogy a 2015. március 11-én kiadott vírus adatbázis fájl téves riasztást tartalmazott (false positive). Ennek következményeként néhány fájl a karanténba került a Panda Cloud Office Protection, a 2015-ös otthoni termékek és a Panda Free AV felhasználói esetében.

Vigyázat! A ransomware-ek egy új törzse garázdálkodik! Vigyázat! A ransomware-ek egy új törzse garázdálkodik!

Hetek óta országos szinten fertőz a ransomeware típusú kártevők egy új törzse, mely titkosítja személyes fájljainkat és pénzt kér azok feloldásáért. Összegyűjtöttük a kártevőről elérhető információkat és megmutatjuk, hogyan lehetséges kivédeni, illetve esetleg visszaállítani személyes adatainkat.

Androidosok figyelem: soha ennyi támadás nem érte még a mobilokat Androidosok figyelem: soha ennyi támadás nem érte még a mobilokat

Rohamléptekkel emelkedik a kifejezetten androidos mobilokra írt rosszindulatú szoftverek száma, és aki nem elég óvatos, annak könnyen rámehet a gatyája a telefonszámlára. 

Megjelent a Panda Cloud Office Protection magyar nyelvű változata Megjelent a Panda Cloud Office Protection magyar nyelvű változata

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, Partnereinket, hogy megjelent a Panda Cloud Office Protection magyar nyelvű verziója

Komplex felhőalapú védelem fejlődő vállalkozásoknak Komplex felhőalapú védelem fejlődő vállalkozásoknak

Új korszakot köszönhetünk a vállalati IT-rendszerek menedzselésének világában. Távoli támogatás, webtartalomszűrés egyszerűen és költséghatékonyan? Bemutatjuk, hogyan lehetséges.

Felhőtlen felhasználói élmény, maximális biztonság Felhőtlen felhasználói élmény, maximális biztonság

Minden szülőnek az a legfontosabb, hogy biztonságban tudja gyermekét. Erre sajnos már nemcsak az utcán, hanem a számítógép mellett is figyelnünk kell. A Panda Security biztonsági csomagja most a szülők kezébe helyezi a tartalomszűrés lehetőségét!

Nőtt a kártevők és férgek száma! Nőtt a kártevők és férgek száma!

2014 második negyedévében 15 millió fajta új rosszindulatú szoftver jelent meg. Ebben a periódusban a fertőzöttségi szint világszerte elérte a 36,8%-ot. 

Panda a vírusirtók élén! Az AV-Comparatives tesztje alapján a Panda a legjobb Panda a vírusirtók élén! Az AV-Comparatives tesztje alapján a Panda a legjobb

A Panda Cloud Antivirus ismerte fel a legtöbb számítógépes fenyegetést az AV-Comparatives legfrissebb tesztjén. Az AV-TEST laborjának próbáján szintén a Panda Security terméke érte el a legjobb pontszámot a detektálás és a teljesítmény terén.